Conference League

ΠΑΟΚ: Βαρύ πρόστιμο για το ματς με την Μπεϊτάρ και «λουκέτο» με αναστολή στη Θύρα 4!

Για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με την Μπεϊτάρ στην Τούμπα τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα με 60 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο και κλείσιμο -με αναστολή δύο ετών- της Θύρα 4 για ένα ματς.

Βαριά «καμπάνα» στον ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο εντός έδρας ματς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (27/7)!

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο έγινε γνωστό πως οι Θεσσαλονικείς τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ύψους 60 χιλιάδων ευρώ, καθώς και με κλείσιμο της θύρας 4 για ένα ματς αλλά και με αναστολή για δύο έτη. Το τελευταίο σημαίνει πως εφόσον επαναληφθούν αντίστοιχες συμπεριφορές -ο ΠΑΟΚ «γράφτηκε», μεταξύ άλλων, για υβριστικά πανό, λέιζερ και πυροτεχνήματα- εντός αυτού του διαστήματος, τότε θα μπει και το εν λόγω λουκέτο.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, η UEFA ενημέρωσε επίσημα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και την Χάιντουκ ότι δεν επιτρέπει την μετακίνηση των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας και στα δύο τους παιχνίδια για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Οι υπεύθυνοι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έκριναν ότι και τα δύο ματς είναι υψηλής επικινδυνότητας, με αποτέλεσμα να προχωρούν στη λήψη μιας απόφασης που βάσει των πληροφοριών κρινόταν αρκετά πιθανή. Άλλωστε, αντίστοιχες αποφάσεις έλαβε η UEFA τόσο για τους αγώνες της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ όσο και για αυτούς του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x